Na premijeri filma ‘Skate Kitchen’ u New Yorku pojavio se i Jaden Smith, sin glumca Willa Smitha u kojeg su bile uprte sve oči. Naime, 20-godišnjak je na crveni tepih stigao, ni više ni manje nego s iguanom na ramenu, s kojom je vješto pozirao fotografima. Nakon toga, Jaden je spustio svog četveronožnog ljubimca te ga pustio da prošeta. I dok su neki komentirali da je skrenuo s pameti, drugima je to bilo šaljivo i simpatično. 


Također, njegova volja za poziranjem papparazzi fotografima je iznenadila javnost, s obzirom na to da se zadnji put pokušao vješto sakriti.

Tada je na lice je stavio medicinsku masku, i kapu s natpisom 'Žene', te hoodie plave boje kojim se pokušao sakriti od obožavateljica. Noseći kofer, vrećicu i ruksak na leđima, Jaden je odao poprilično zanimljiv oblik prijevoza. Naime, Jaden je na aerodrom jurio na romobilu koji mu je očito bio i više nego dovoljno prijevozno sredstvo. Budući da zbog poslovnih obaveza nekoliko dana neće biti s djevojkom, mladom glumicom Odessom Adlon, 19-godišnji Jaden je odlučio pokazati romantičnu gestu i na put je krenuo u njezinoj majici kako bi ona barem na neki način bila s njim.