Lijepa Iris Androšević Pinjuh ponosna je majka trojice sinova, a vječna debata o tome kome djeca više liče otšla je u njezinu korist. Naime, Lovro Pinjih, sin dizajnerice interijera i bivše Miss danas je napunio 11 godina, a vesela majka svoje iskrene i dirljive želje javno je podijelila s obožavateljima, i to uz fotografiju svog malog nasljednika.

'Moj si svemir, moja radost, moja luka, duša i nemir. Mom si životu punoću podario i svakom sljedećem danu ljubavlju me nagradio. Lovro moj, prvi među vitezovima moga puta, volim te beskrajno i kad sam ljuta. Sretan ti 11. rođendan, sine moj. Ljubav je luda, neodoljiva i sjetna... ljubav dodiruje svaku česticu moga bića', napisala je iz srca Iris i oduševila svoje pratitelje koji su se pridružili s čestitkama i lijepim željama. Također, mnogi su istaknuli kako Lovro neodoljivo liči majci te kako je nesumnjivo pravi 'mamin sin', barem kada je izgled u pitanju.

Osim Lovre, Iris ima i sinove Andriju i Jakova Frana, a sve troje mališana dobila je za vrijeme braka sa suprugom Mariom Pinjuhom kojem je sudbonosno 'da' rekla 2010. godine.