Kako prenosi Blic, 26-godišnji sin Lepe Brene, jedne od najpoznatijih folk pjevačica, Stefan Živojinović, u posljednjem je intervjuu iskreno priznao što misli o roditeljstvu i sebi u ulozi oca. Naime, mladi pjevač nedavno se pohvalio kako je postao ponosan stric malenog Aleksandra, sina posinka Lepe Brene, Filipa Živojinovića, a sada je progovorio i o vlastitim planovima za budućnost. 

Sin Lepe Brene: 'Nisam spreman biti roditelj'
Instagram 

Iako slovi za miljenika među pripadnicama ljepšeg spola, a nerijetko ga obasipaju i epitetom 'idealnog zeta', Stefan je sada odlučio iskreno reći što misli o očinstvu i djeci. 'Većina se ljudi želi ostvariti u ulozi roditelja, pa tako i ja. Smatram da sam još mlad za tako nešto i nisam spreman. Još nisam upoznao osobu s kojom bih se poželio ostvariti kao roditelj, stoga će to morati još sačekati. Premda, nikad se ne zna što nosi dan, a što noć', rekao je Stefan za 'Alo!'.

Sin Lepe Brene: 'Nisam spreman biti roditelj'
Screenshot Instagram 

Također, na nedavnom nastupu u Tuzli, pjevač je oduševio obožavatelje u publici darivajući pripadnice ljepšeg spola ružom povodom obilježavanja Dana žena. 'Na nastupu u Tuzli je bilo odlično i publika tamo je fenomenalna. Ruže su bile mali znak pažnje za sve dame koje su došle na moj nastup. Privatno, naravno da postoje osobe kojima kupujem cvijeće, tu su moja mama, rođakinje, prijateljice... Ako mislite na djevojku, nemam je trenutno', iskreno je odgovorio 26-godišnjak na upit postoji li osoba kojoj privatno kupuje ruže. 

Podsjećamo, u obitelji Lepe Brene posljednjih dana slavlje ne prestaje. Naime, prošli je tjedan na svijet došao maleni Aleksandar, sin Breninog posinka Filipa Živojinovića i pjevačice Aleksandre Prijović. Tim povodom, samo za Story.hr, Lepa Brena je opisala kako se osjeća povodom dolaska unuka na svijet.  'Svi smo vrlo uzbuđeni i sretni zbog malog Aleksandra. Definitivno nam je promijenio život svojim rođenjem. Aleksandra je prelijepa i ponosna mama koju smo vidjeli za sada samo preko Vibera s bebom u naručju. Svi jedva čekamo da ga primimo u ruke i od same pomisli na taj nevjerojatan osjećaj kreću mi suze radosnice na oči. Filip je pokazao kako je jedan pravi tata koji brine o svojoj obitelji', otkrila je ponosna baka Brena.