Mlađi sin srpske pjevačice Lepe Brene, 27-godišnji Stefan Živojinović, odlučio se opustiti i s prijateljima izaći u noćni klub. No ono što je zaokupilo pažnju njegovih fanova je video koji je objavio putem svog Instagram storyja. Miljenik ženske publike je pred kraj večeri snimio skoro pa eksplicitni video.

Naime, zgodni pjevač se očito želio zabaviti pa je snimio, pretpostavlja se, svog prijatelja dok se ljubi i mazi s djevojkom u noćnom provodu. Stefanu je to bilo zabavno pa je pustio par da uživa u intimnom trenutku, a potom kratku snimku objavio na spomenutoj društvenoj mreži. Izgleda kako ga je cijela situacija jako i nasmijala jer je na kraju snimke i sam simulirao jezikom njihovom ljubljenje i nije se mogao suzdržati od smijeha. Naravno, 27-godišnjak se potrudio zaštititi privatnost ovog para pa još uvijek nije poznato o kome se točno radi. 

Inače, prije nekoliko dana se zbog svog ponašanja, točnije izjave, našao u središtu pažnje jer je izjavio kako se on i brat Viktor natječu tko može više popiti. 'Sada puno rjeđe izlazim jer nemam toliko slobodnog vremena. Iako Živojinovići imaju dobro genetiku i kada tulumarimo po dva dana, na nama se to ne vidi. Viktor i ja smo to naslijedili od majke. Nas dvojica se sada natječemo tko može više popiti. Za sada je izjednačeno. Mi smo mlade snage naše obitelji, a definitivno smo bolji u alkoholu od Brene i Bobe', rekao je, piše Kurir.