Story radio
Početna Celebrity 28933 prikaza 11. veljače 2018.

Sin Lepe Brene: 'Vrijeme je da istina izađe na vidjelo'

Instagram screenshot.

Napokon je skupio hrabrosti javno podijeliti svoje osjećaje

Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića imao je osam godina kada je otet 2000. godine. Sama Lepa Brena rijetko govori o tom nemilom događaju, a Stefan je sedamnaest godina nakon otmice tek nedavno prvi puta otkrio što misli i osjeća. Taj nemili događaj obilježio mu je život, ali cijeli slučaj još uvijek nije završen, a otmičari nikada nisu pronađeni.  Sada je 25-godišnji Stefan odlučio pravu istinu o svojoj otmici otkriti u dokumentarnom filmu, pišu srpski mediji. 'Budući da sam se odlučio baviti javnim poslom, želim ljudima pokazati tko sam ja zapravo. U početku mama i tata nisu bili za snimanje tog filma, jer im otvara stare rane, ali sam ih uvjerio. Ima dosta toga o otmici što ni ja ni moji roditelji nikad nismo govorili javno. Ispričat ćemo apsolutno sve - kada se i kako to dogodilo', rekao je Stefan za srpski Kurir.

Dodao je kako taj film ne snima da bi izazvao sažaljenje. 'Nikad nisam želio, niti sada želim da me itko sažalijeva zbog toga jer su se ljudima događale mnogo gore stvari nego meni. Ja sam odlično prošao s obzirom na to što se sve moglo dogoditi. Zahvalan sam Bogu na tome. Iako sam imao samo osam godina, to će mi ostati zapečaćeno za čitav život. To se riječima ne može opisati. Zato ćemo napraviti rekonstrukciju otmice, angažirati neke glumce', kaže Stefan dodajući kako je dugo trpio posljedice otmice.

'Događalo mi se da sam se bojao ostati sam ili ići negdje, ali sam to savladao još kao klinac. Odlučio sam da neću dozvoliti sebi da se tresem i traumatiziram. To nije život i ja tako nisam želio živjeti. Moj moto je - idemo dalje! Upravo to želim objasniti u filmu. Uz to, moji me roditelji nisu željeli držati pod staklenim zvonom. Htio sam slobodu, malo-pomalo i priviknuo sam se. Dobio sam drugu priliku za život i sada mi je dobro. Neke rane su neizlječive, ali idem naprijed!', poručuje Stefan, koji sada gradi uspješnu glazbenu karijeru.

Komentari