Naš poznati violončelist Luka Šulić svaki slobodan trenutak koristi kako bi se podružio sa svojom obitelji, a posebno uživa u vremenu provedenom sa sinčićem Valom. Šuliću je kolovoz jedini mjesec u godini koji mu je slobodan pa ga je maksimalno iskoristio kako bi vrijeme proveo sa suprugom i sinom. Luka često objavljuje fotografije svoje obitelji, a ovoga puta je posebno raznježio objavom na kojoj on svira gitaru, a sin Val mu pravi društvo. Violončelist je jednom prilikom rekao kako jedva čeka da mu sinčić malo poraste kako bi on i supruga mogli s njim na turneje, a kako se čini maleni Val je već krenuo očevim stopama.

Luka je već ranije isticao koliko je sretan zbog prinove u obitelji, a jednom je prilikom za časopis Diva izjavio kako je zahvaljujući supruzi i sinu osjetio emocije za koje prije nije ni slutio da postoje. 'Brak i obitelj donijeli su mi smirenje. Čini mi se da nikada nisam bio kreativniji, supruga i sin Val moja su inspiracija. Očinstvo je čudesno i privilegij je prisustvovati takvom čudu. Bio sam i na porođaju, takve intenzivne emocije ne možeš ni u čemu drugome doživjeti', ispričao je i dodao kako uživa u očinstvu i vremenu provedenom sa suprugom i sinom.

Inače, Luka je rođen u Mariboru, njegova je majka iz Izole, a otac iz Dubrovnika. Obiteljsko gnijezdo svio je ipak u rodnom gradu, gdje je 2015. godine i upoznao godinu dana mlađu brinetu koja se bavi osiguranjem u obiteljskoj tvrtki.