55-godišnji glazbenik Tommy Lee na društvenim se mrežama požalio kako ga je napao vlastiti sin Brandon, kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom, glumicomPamelom Anderson. Glazbenik je cijeli slučaj prijavio i policiji, a Brandon je nakon napada navodno pobjegao kako bi izbjegao policiju. Tučnjava se dogodila nakon što je Pamela prošlog tjedna gostovala u emisiji novinara Piersa Morgana i progovorila o nasilju svog bivšeg muža Leea koji je 1998. godine dobio osam mjeseci zatvora jer ju je udarao dok je držala njihovog sina.

'Moja zaručnica i ja smo bili u krevetu kada je sin upao u sobu i prijetio mi. Tražio sam ga da ode i on me udario tako da sam pao u onesvijestio. Pobjegao je od policije. To je istina', napisao je Tommy na društvenim mrežama.

Na svojem je Instagram profilu objavio i fotografiju krvavih usana koju ju je naknadno izbrisao, a uz nju je, pišu strani mediji, tada napisao: 'Moje srce je slomljeno. Možeš dati svojoj djeci sve što su ikad željeli u cijelom životu i svejedno će se okrenuti protiv tebe'. Tommy Lee je zaručen za 31-godišnju američku komičarku Brittany Furlan koja je za njega rekla kako je najvažniji muškarac u njezinu životu.