Ponosni otac, hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko podijelio je s obožavateljima na Instagramu nedavno podijelio prvu fotografiju svog novorođenog sina Brune, no njegovo je lice sakrio od očiju javnosti. Sada se radosni Šime zatekao u situaciji gdje je njegov sin bio toliko sladak, da nogometaš nije mogao odoljeti da ga ne podijeli sa svim svojim obožavateljima. Tako je na Instagram Story objavio fotografiju svog malca dok spava te ju je ukrasio naljepnicama životinja i dječjih motiva.
Sin Šime Vrsaljka lijep je na oca
Instagram (Screenshot) 
Nježnim trenucima između oca i sina, Šime je raznježio svoje pratitelje, kako prvi tako i drugi put. Iako je još vrlo mali, na Bruni se jasno vidi kako nalikuje ocu, osobito po punašnim usnama i obliku nosića, a nesumnjivo je kako će, kada naraste veći, zarobiti mnoga srca pripadnica ljepšega spola - baš poput njegova oca za kojim su žene diljem svijeta poludjele.

Prisjetimo se, maleni Bruno na svijet je stigao 6. lipnja, a Šimina supruga s kojom je u braku od prošle godine, Matea Vrsaljko, na svijet ga je donijela u poliklinici Podobnik. U trenutku rođenja, Bruno je težio 2800 grama te je bio dugačak 49 centimetara. Zanimljivo je što je njihov prvi sin na svijet stigao netom prije Svjetskog nogometnog prvenstva, zbog čega su Šimu pustili s priprema kako bi bio uz svoju suprugu.