Story radio
Početna Celebrity 1574 prikaza 14. prosinca 2018.

Sinovi sestara Zaninović ostvaruju prve velike korake

Ana i Lucija Zaninović
arhiva Story.hr. Ana i Lucija Zaninović

Maleni su još jedan važan dan dodali svom opusu uspomena

Lucija i Ana Zaninović proživljavaju neke od najljepših trenutaka majičinstva, a sve zahvaljujući prvim velikim koracima u životima njihovih sinova. Jednogodišnji dječaci Toma i Ervin tako su nedavno su proslavili svoje prve rođendane, dobili prve poklone od svetog Nikole, na ljeto prvi puta osjetili more, a sada kada su dobili i zubiće, došlo je vrijeme da prvi put posjete zubara.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Iako se nerijetko djeca boje zubara, Ana i Lucija pohvalile su se fotografijama sinova iz zubarske ordinacije na kojima njihovi mališani imaju osmijehe na licu te ne odaju strah od prvog pregleda zubića. Kako bi ih ohrabrila, i sama Lucij sjela u zubarski stolac sa sinom u krilu te pokazala kako ih ne čeka ništa strašno, a obožavatelji domaćih sportašica istaknuli su kako su i one i dječaci vrlo slatki.

Taekwando_Lucija i Ana Zaninović_4 | Author: arhiva Story.hr arhiva Story.hr.

Podsjećamo, Ana i suprug Duje Đapić Tomu su u prosincu prošle godine pridružili obitelji, samo mjesec dana nakon što je njezina sestra blizankana svijet donijela malenog Ervina, kojeg je dobila sa suprugom Nalom Kuzmanićem. Otkako su postale majke, svoje dogodovštine iz privatnog života često dijele s obožavateljima na društvenim mrežama.

Komentari