Vanbračnog sina tragično preminulog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića javnost je mogla vidjeti na Šabanovom pogrebu, ali malo ih je dosad znalo da se nalazi u teškoj financijskoj situaciji i da mu je zdravlje ozbiljno ugroženo, piše Kurir. Prema riječima Šaulićevog bubnjara Saše Imetovića Bate, 47-godišnji Robert Šaulić živi u Zrenjaninu zajedno s jednom starijom ženom koja ga je navodno odgajala. 

Siromašan Šaulićev vanbračni sin teško bolestan
Damir Dervišagić/Kurir 

Ta žena navodno se zove Radovanka i Roberta je uzela s ulice kad je imao samo 10 mjeseci. Rekla je da je Šaban obilazio Roberta i davao novac, a i redovito bi je zvao da pita treba li mu nešto. No otkako mu je preminuo, sin mu je potpuno ostao bez novaca za lijekove i hranu, a bolest mu je uznapredovala. O kakvoj bolesti je riječ nije još poznato.   

Siromašan Šaulićev vanbračni sin teško bolestan
Dragana Udovičić/Kurir 

Robertovi susjedi ga hvale i odbijaju šuškanja koja su se pojavila, da je bez novaca zato što je lijen. Tvrde da je dobar kao kruh i zbog toga skupljaju novce kako bi mu pomogli da živi dostojanstveno. Njegov najbliži susjed kaže da Robert često čuva stare i bolesne ljude, koji mu daju novac kako bi preživio. 'On je ljudina! Nisam čuo lošu riječ o njemu. Znam da je imao jednu ljubav, ali su prekinuli', rekao je.

Podsjetimo, o sinu kojeg je dobio kao 18-godišnjak, preminuli Šaban jako je rijetko govorio, a u javnosti se nagađalo kako pjevačev sin živi u teškoj neimaštini. 'Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam', izjavio je Šaulić za Skandal prije nekoliko godina.