Kolegice Petra Nižetić i Marijana Batinić rano su počele s medijskom karijerom. Još u srednjoj školi zajedno su volontirale na splitskoj lokalnoj televiziji, a Petra je prva po razredu hodala s novinarskim rokovnikom pa se za taj posao zainteresirala i Marijana. Zajedno su 2008. godine diplomirale pravo, a kao voditeljski dvojac javnosti su poznate od emisije "Po ure torture" u kojoj su zajedno zabavljale javnost raznim temama i pitanjima pa je ta emisija uskoro postala najgledanija na svim lokalnim televizijama. Kao voditeljice, ove dvije lijepe dame rade više od 15 godina. Zajedno su vodile i uređivale Sexpresso, kratku emisiju za oko koje su se dvoumile. Nakon što su prihvatile posao, pokazao se kao pun pogodak.

Lijepa 36-godišnja Petra Nižetić, na Instagramu je objavila fotografiju iz 2004. godine na kojoj pozira s Marijanom Batinić prisjećajući se još jednog njihovog zajedničkog projekta. Prije trinaest godina zajedno su vodile Splitski festival, a ono što su odjenule Petra je proglasila blamom.  Obje su tada bile plavuše i nosile ekstenzije gotovo do struka, a Petra je u opisu fotografije priznala kako make up nije bio dovršen zbog treme, a na putu do pozornice izgubila je pola haljine.

• Blam ili Blam 😱 • Mora bit da nas je netko puno volio kad je ovaj imidž nazvao 'divljim'. Iako bi iz današnje perspektive više mogli dobiti epitet 'jeziv', znam da smo @marijanabatinic i ja bile jako ponosne na njega dok smo te davne 2004. vodile Splitski festival 😍. Od treme se nisam uspila ni našminkati do kraja, negdje na putu do bine sam izgubila pola haljine, ali je zato kokotica s ekstenzijama izdominirala 😅sve oči su bile uprte u nju 👀. A koji je tvoj najgori outfit? Otiđi na nivea.hr stranicu i podijeli svoje iskustvo o modnom outfitu koji želiš zaboraviti (svojski se potrudi jer ćeš 'ekstenziranu kokoticu' teško potući 😎) i možda baš ti osvojiš predivnu @lulucouture haljinu #RefreshYourStyle #Freshkeeper #NiveaBlack&White #ModaKomoda #EkstenziranaKokotica #ADiJeKaran

A post shared by Petra Nizetic (@modakomoda) on

Autor: I. P. FOTO: Instagram, Story arhiva