Najstariji sin Davida Beckhama, 20-godišnji Brooklyn i njegova 22-godišnja djevojka, manekenka i influencerica Hana Cross, stigli su u Cannes kako bi uživali u filmskom festivalu, ali na kraju su napravili skandal. Par je sjeo u restoran najluksuznijeg hotela u kojem su odsjeli i naručio piće, a potom su se odjednom počeli žestoko svađati. Vikali su jedno na drugoga i plakali, a Hana je u jednom trenu uzela svoj mobitel i bijesno se okrenula od svog dečka. Svađa se, međutim, nastavila. 

SKANDAL U CANNESU Beckhamov sin vrištao na djevojku
Profimedia 

U tom trenu je stiglo i osiguranje koje ih je moralo razdvojiti. Obavijestili su i Davida i Victoriu Beckham, koji su, navodno, ozbiljno zabrinuti zbog 'toksične veze' koju ima njihov sin.'Hana jako teško podnosi Brooklynov status i sve što sa sobom nosi zabavljanje s članom obitelji Beckham, dok je on vrlo ljubomoran i ne podnosi mušku pažnju koju Hana dobija. Također, izuzetno mu smeta što ona ne želi potpisati ugovor o povjerljivosti, koji će najprije zaštititi njegove roditelje', otkrio je izvor blizak Beckhamovoj obitelji za The Sun.

'Prolaznici su bili šokirani kada su vidjeli da se Brooklyn i Hana žestoko svađaju pred svima. U jednom trenutku je ona počela plakati i vrištati, iako su bili na otvorenom', rekao je izvor. Podsjetimo, mladi par je nedavno u Engleskoj primijećen kako se svađa u automobilu, pri čemu Hanna nije mogla suspregnuti suze, a izrazi na njihovim licima odavali su dojam da je njihova rasprava bila i više nego žustra. U jednom je trenutku i mladi Beckham počeo plakati.