Ekscentrična princeza Norveške, 47-godišnja Martha Louise, prije tri godine se razvela od pisca Ari Behna. Iako je dugo skrivala svoju privatnost, sada je putem Instagram profila javno priznala da joj je novi dečko Durek, biseksualni šaman. Iako još uvijek nije poznato gdje se par upoznao, njih dvoje su viđeni prvi put u studenom prošle godine. Kako Daily Mail piše, u Hollywoodu se priča da je upravo princeza bila jedna od šamanovih, pravim imenom Durrek Verrett, klijenata.

'Zaljubljivanje u klijenta nije bilo u planu šamanu Dureku, ali privlačnost je bila neizbježna. Oboje imaju osjećaj da se poznaju još iz prošlih života, a sada su se sreli kako bi izliječili svijet zajedno sa svojim sljedbenicima. Durek vjeruje da je on bio kralj u prošlom životu te da su on i princeza Martha bili suprug i supruga', rekao je njihov prijatelj.

Nakon što je njihova romansa izašla u javnost, Martha je odlučila progovoriti putem svog Instagram profila te se žestoko obračunala i s kritičarima. 'Kada upoznaš svoju srodnu dušu, jednostavno znaš. Imala sam dovoljno sreće i upoznala moju. Durek je promijenio moj život, kao i mnogima. Pomogao mi je shvatiti da bezuvjetna ljubav postoji na ovom planetu. Prihvatio me cijelu, takvu kakva jesam, bez pitanja i straha. Uz njega se najviše smijem. Osjećam se jako blagoslovljeno i sretno što mi je on dečko. Hvala ti moja ljubavi, što si me tako divno uključio u svoju obitelj', započela je princeza Norveške.

'A za sve one koji moraju kritizirati: stanite. Nije na vama da birate za mene i osuđujete me. Ne biram svog muškarca tako da bih zadovoljila ikoga od vas, vaših normi i 'kutija' koje ste u svojoj glavi odabrali za mene. Šaman Durek je čovjek s kojim volim provoditi svoje vrijeme i koji me ispunjava. Stoga, hvala vam što poštujete moje odluke. Sve što znam u ovom trenutku je to da se jako volimo i sretna sam zbog toga', zaključila je u objavi na Instagram profilu.