Nakon što je tek nedavno po prvi put progovorila o djetetu koje očekuje sa srpskim pjevačem Darkom Lazićem, 19-godišnja Marina Gagić, oduševila je pratitelje na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuh. Mlada Marina na fotografiji pozira u tajicama i kratkom topu u kojem tromjesečni trbuščić itekako dolazi do izražaja. 

'Moj mali savršeni dječak.', napisala je Gagićeva u opisu fotografije i oduševila vjerne obožavatelje. Inače, trudna Marina do sada nije željela komentirati medijske natpise dok se pjevač borio za život, no sada, kada je Lazić konačno došao kući, Marina je nedavno za srpski Svet ispričala svoju stranu priče.

'Bilo je raznih priča i pokušaja da me se udalji od Darka, ali nisu uspjeli, niti me je to poremetilo. Kada sam saznala da sam trudna, ni na trenutak se nisam dvoumila što trebam napraviti. Željela sam roditi dijete Darku iako nisam znala što me čeka, niti što će biti s njim. Na abortus nisam ni pomislila, niti bih to ikada učinila. Bog nam je podario ovo dijete nakon svega što smo prošli', ispričala je Marina te dodala, 'Darku sam prepustila odabir imena za sina, i on je odlučio da će se zvati Mihajlo, po anđelu za koga Darko vjeruje da ga je spasio i sačuvao život.'

Podsjetimo, srpski pjevač Darko Lazić, u listopadu prošle godine doživio je stravičnu prometnu nesreću u kojoj je zamalo izgubio život. Nakon što je pjevač završio u bolnici, njegova tadašnja djevojka Marina Gagić objavila je da s pjevačem očekuje dijete, a nedugo nakon toga, Lazić i Gagićeva su se zaručili. Njemu će ovo biti drugo dijete i drugi brak, a kćerkicu Lorenu već ima iz braka sa srpskom pjevačicom i televizijskom voditeljicom Anom Sević.