Novak Đoković, 31-godišnji srpski tenisač nedavno je na svom Instagram profilu objavio razgolićene fotografije i oduševio hordu obožavatelja. 

U posljednje vrijeme Instagramom, mnogima najdražoj društvenoj mreži, kruži izazov '10 year challange' kojem su se pridružile mnoge domaće zvijezde objavljujući svoje fotografije od prije deset godina u usporedbi s onim današnjima.

Izazovu se pridružio i mnogima omiljeni tenisač. Na svom profilu objavio je fotografiju iz svojih modeling dana pokraj one sa svojim bratom. 'Modeling vs gubitak oklade s bratom', napisao je u opisu.

S lijeve strane možemo vidjeti kako Đoković pozira u kupaćim gaćicama poznatog branda za jednu od revija koje je nosio, dok na desnoj strani, također u gaćicama, trči ispred brata koji se vozi na bicikli i pobjedonosno ga snima svojim mobitelom.

Fotografija je u rekordnom roku skupila preko 179 000 lajkova i mnogobrojne komentare obožavatelja.

'Trebao bi imati više oklada s bratom... I gubiti ih. Jer gubljenje ti dobro stoji', 'Dragi Nole izgledaš fenomenalno. Samo nastavi  održavati svoje zdravlje kao i do sada', 'Legendo svjetska ', samo su neki od komentara.