Slađana Petrušić u posljednje je vrijeme sve više u obavezama i mukama, no ipak je riječ o onim slatkim. Simpatična i uvijek iskrena pjevačica izdala je novu pjesmu 'Ne boli me' za koju je snimila i spot. Unatoč popunjenom rasporedu, pjevačica pronalazi vremena i za privatne obaveze, no kada je u pitanju ljetovanje, ono nije jedno od obaveznih stvari u njezinom životu.

'Već godinama nisam bila na ljetovanju jer stalno nešto radim. Tako ću i ovo ljeto provest radno. Pripremam se za snimanje novog spota vojne tematike, snimat ću emisije koje će se na jesen prikazivati, a imam dogovorene neke i koncerte', otkrila je za Story.hr Slađana. Također, kaže kako svu energiju crpi upravo iz posla: 'Ja sam jedna od onih koja uživa u radu i samo posao može patiti zbog privatnog života. Organizacija je najbitnija, a trenutno nitko i ništa ne pati.'

Osim što je i sama prilično zauzeta poslovnim obavezama, i njezin partner Petar Vlahov također dosta vremena posvećuje poslu zbog čega je teško uskladiti svakodnevice, no oni u tome uspjevaju. 'Nikad ništa ne planiram, jer često dok planiraš život ti spontano pokvari planove', kaže 35-godišnjakinja koja svaki slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi. 'Svaki slobodni trenutak iskoristim u obilasku ruševina i planina. Tako punim baterije. Nikad nisam izlazila ni lumpovala, malo sam drugačija. Neki bi rekli pomalo luda, ali volim šumu i samoću...čovjek se na takvim mjestima opusti i druži s vlastitom dušom', dodaje.  

Inspiraciju za svoj novi hit crpila je u onom najdubljem - nesretnoj ljubavi. 'Ono kad kažu 'dok nas smrt ne rastavi'... kad voliš iskreno srcem, ne postoji to što može ugasiti tu ljubav - ni prevara ni laž, ništa ružno, čak ni smrt. Sve je prolazno, sve umire i nestaje, a samo je ljubav vječna. Ne želim vjerovati u ništa drugačije od vječnosti jer onda ljubav nema smisla', emotivno je istaknula Slađana za  te se zapitala: 'Nije pošteno...zašto živjeti? Zbog čega umrijeti?'.

Spot koji je iznenadio mnoge sniman je na groblju, a Slađa kaže kako joj nije bilo neobično. 'Nije mi bilo naporno ni jezivo, uživala sam. Znaš kako za potrebe snimanja spota siromašni plate umjetnu kišu, jahte, zvjerke od automobila, neka luksuzna mjesta, a bogati na snimanje ponesu dušu i maštu', za kraj je skromno priznala Slađana.