Story radio
Početna Celebrity 6640 prikaza 10. srpnja 2019.

Slađana Petrušić osuđena na šest mjeseci zatvora

Instagram screenshot.

Smatra da je učinila ispravnu stvar

Srpska voditeljica, 35-godišnja Slađana Petrušić, hrvatskoj javnosti poznatija kao Slađa iz Malnarove 'Noćne more', osuđena je danas, na Trećem osnovnom sudu u Novom Beogradu, na šest mjeseci zatvora zbog fizičkog napada iz 2015. godine na Jelenu Golubović u reality emisiji 'Parovi', a kako Story.hr doznaje iz izvora bliskog voditeljici, nije očekivala ovakvu presudu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on

'Slađana je bila iskrena, ispričala je cijelu situaciju kako se dogodila, nije lagala za razliku od druge strane i u konačnici se ispostavilo da ju je istina koštala, nije ovo očekivala', započeo nam je izvor koji objašnjava kako je Slađana sve napravila zbog prijetnji članu obitelji kojeg je Jelena Golubović više tjedana lažno optuživala u medijima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on

'Napravila sam to zbog oca kojeg je Jelena blatila i povlačila po medijima. Zbog njega bih opet sve ponovila, i na vješanje ako treba', povjerila se 35-godišnjakinja našem izvoru nakon suđenja koji nam otkriva i kako je Slađana presudu dobro podnijela te se ne boji zatvora. 'Rekla je da ju nije strah. Trenutno uopće ne razmišlja o zatvoru jer šest mjeseci brzo prođe. Smatra da je napravila ispravnu stvar s obzirom na okolnosti, a o životu u zatvoru će razmišljati kada dođe taj dan', zaključuje na kraju izvor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on

Podsjećamo, u spomenutom incidentu, Slađana je fizički nasrnula na Jelenu nakon čega je dotična završila u bolnici, a zbog nasilnog ponašanja, 35-godišnja voditeljica izbačena je iz 'Parova'. Nakon nekog vremena, Slađana se ponovno vratila u reality emisiju, a ovaj se put našla i u ulozi voditeljice.
 

Komentari