Srpska voditeljica, 35-godišnja Slađana Petrušić, hrvatskoj je javnosti poznatija kao Slađa iz Malnarove 'Noćne more', a trenutno je voditeljica reality showa 'Parovi' na srpskoj Happy TV. Osim što je voditeljica, ova zgodna plavuša se okušala i kao glazbenica, a napisala je knjigu koja je postala hit u cijeloj regiji 'Nevina k***va'. Proteklih tjedana se Slađana opet našla u središtu pažnje jer se povukla s malih ekrana, što je zabrinulo gledatelje. Odlučila je prekinuti šutnju i putem svog Instagram profila objasnila da je doživjela infarkt. Sada se već osjeća dobro i spremna je na nove radne obveze, a samo za Story.hr je otkrila što je prethodilo infarktu te hoće li se opet vratiti pjevanju.

Što je prethodilo infarktu? Jeste li se osjećali loše?

Provela sam 14 mjeseci u reality showu 'Parovi' gdje sam spavala dva do tri sata dnevno. Tamo živiš svaki dan sa 40 različitih karaktera i profila ljudi, gdje te netko 'proda' za jedan sat spavanja duže. Kada sam izašla, bila sam neka druga Slađa. Uvijek sam govorila da se jedino mora umrijeti, ali mora se i spavati inače 'pukneš'. Naime, jedan dan sam opet odlučila 'zapeti' i počela sam voditi 'Parove' i snimati emisiju 'Provodadžija'. Rad, rad, svega nekoliko sati spavanja, živciranje i svakodnevno čuđenje kako je moguće da čovjek izumre. I eto, na nogama sam doživjela infarkt. Na nogama prvih nekoliko minuta dok nisam došla do kreveta, a onda je to trajalo i trajalo. Sve moguće bolove koji postoje sam proživjela. Nisam ni znala da ima toliko vrsta boli. Umreš i oživiš u sekundi. Prije toga me boljelo noću kada bih legla spavati. Često sam morala pronaći taj neki položaj gdje nemam osjećaj kao da srce držim u rukama. I probadalo me, a prije nekoliko godina zbog probadanja koja su bila nepodnošljiva, otišla sam na pregled u privatnu kliniku gdje mi je nakon pregleda rečeno da se popnem na neku planinu i kad stanem na vrh da vrištim koliko god glasno mogu. Gledala sam u njih i zamalo ih upitala da umjesto vrištanja na planini, dam njima po nosu.

Je li netko u vašoj obitelji doživio infarkt? 

Ne znam što bih rekla. Moji bližnji me pitaju kako je moguće da sam doživjela infarkt jer sam živjela zdravim načinom života, a u obitelji mi nikada nitko nije imao probleme sa srcem. Kada malo bolje razmislim, nije bitno što jedemo, nego što jede nas. Ubija me nepravda i ovaj moderni svijet na kojem čovjek izumire, a rijetki to primjećuju. Okrenete se oko sebe i vidite prazne ljušture kako teturaju uništavajući sve oko sebe, sve što ima dušu. Gledaš napuštene životinjice kojih je sve više. Nisam poput nekih zvijezdi koje jedinu korist vide u tome što lažu narod, niti ću ikad biti. Ne znam primjećuju li to sve ljudi oko sebe. Kaos je u svijetu.

Vrlo brzo nakon infarkta, dali ste otkaz. Što vam je bilo u glavi kada ste dali otkaz? Zašto ste se opet vratili na Happy TV?

Trebala bih na preglede i na liječenje i ne, nisam dala otkaz nego smo se dogovorili da idem to riješiti. To je bilo u vrijeme dok me još sve boljelo i kada lijevom rukom nisam mogla ništa raditi. Već dva dana se osjećam dobro i novi dogovor je da nastavljam sa snimanjima, a Milomir Marić, koji je jedan od direktora Happy TV-a je osigurao liječnika koji i njega liječi jer i sam imao tri infarkta. Tako da ja od ponedjeljka opet pun parom snimam emisije 'Provodadžija' i vodim uživo 'Parove'. Najozbiljnije sam se odlučila maknuti od svega i liječiti se, živjeti negdje na selu bez sve te buke oko mene. No, kao i uvijek što govorim još samo ova godina i povlačenje. Ova televizija je puno napravila za mene i mislim da im dugujem, a Marića gledam skoro kao Malnara nekad. Nikad nikoga ne mogu gledati kao Željka, ali blizu je. Njih dvoje su bili prijatelji i imaju sličan stil otvaranje očiju narodu.

Svojedobno ste se bavili i glazbom. Nedostaje li vam? Mislite li se opet vratiti pjevanju?

Dosta njih me pita planiram li nastaviti s pjevanjem. Za sada ne,  ali vidjet ćemo. Nekima nedostaje, a meni baš i ne. Mislim da sam stara. Mislim da ženama koje prođu 35 godina nije mjesto na bini osim ako nije Tina Turner. Uvijek govorim da ne planiram ništa jer ne želim gubiti sekunde na planiranje jer nikad ne znaš koja je posljednja.