Željko Joksimović trenutno je tata koji je zaposlen 24 sata. Drži koncerte širom regije, priprema beogradski solistički koncert i sa suprugom Jovanom brine se o blizankama Ani i Srni te sinu Kosti. Međutim, na njemu se ne vidi umor. 'Super je osjećaj. Vidi mi se malo po licu da se pokušavam koncentrirati. Nije lako, ali opet, ni pretjerano teško. Očekivali smo to, ali uživamo maksimalno. Odlično se osjećam zaista, imao sam koncerte posljednjih dana. Ne dam se, pijem vitamine', objasnio je iskreni Željko za strane medije. Nedavno je njegova supruga Jovana na Instagramu objavila šaljivu fotografiju na kojoj mužu poručuje kako ga jedva čeka da dođe kući. S obzirom na to da ga je oduvijek pratila na koncertima, glazbenik je priznao i kako mu supriga i obitelj jako nedostaju dok je odsutan zbog nastupa: 'Naravno da mi nedostaje, to je potpuno prirodno. Šalje mi slike, čujemo se dok sam odsutan i jedva čekam ući u stan. Taj osjećaj mira i topline kada ulazim u stan zna svako tko voli svoju obitelj'.

U svemu ima Jovaninu podršku, ali i pomoć. Ni Srni ni Ani ne nedostaje mamine, ali ni tatine pažnje. 'Dijelimo sve obaveze. Možda je malo nezgodno buđenje noću, ali ne pada nam teško. Bebe su male, rutina je sada važna. U ovim danima puno pažnje i vremena poklanjamo Kosti, koji je divan stariji brat', kaže Željko.
Podsjetimo, pjevač Željko Joksimović i njegova supruga, voditeljica Jovana, nedavno su postali roditelji blizanki kojima su dali imena Ana i Srna. Jovana je djevojčice na svijet donijela u bolnici u Beogradu. Porod je, baš kao i trudnoća, prošao u najboljem redu. Ovu je sretnu vijest na Facebooku s brojnim pratiteljima podijelio ponosan otac: ‘Svijet je od danas bogatiji za još dvije divne djevojčice. Anu i Srnu. Dobro nam došle drage princeze’. Jovana i Željko imaju i sina Kostu koji ima tri i pol godine.
Kosta, koji je jedva dočekao svoje sestrice, ima svoju dadilju koja kod obitelji Joksimović već neko vrijeme radi, a sada je par odlučio zaposliti još dvije dadilje, za svaku curicu po jednu. ‘Jovana još nikako ne može sve sama stići. Još je boli rana od carskog reza, pa joj pomažu Željkova i njezina mama. Bez obzira na to, bacili su se u potragu za babysitterima i vrlo jasno znaju kakve osobe traže. Potencijale osobe moraju imati medicinsku školu. Svaka od njih će se morati maksimalno posvetiti bebama, a na početku i tijekom noći morat će biti uz njih’, rekao je izvor blizak obitelji za srpske medije. Autor: A.G. Foto: Društvene mreže (Instagram); Davor Višnjić/PIXSELL