Slavica Ecclestone, bivša supruga prvog čovjeka formule 1, Bernieja Ecclestonea prije tri godine kupila je u Malom Zatonu pokraj Dubrovnika kamenu kuću koju je odmah srušila do temelja i na čijem je mjestu iznikla vila od 550 četvornih metara, kojom se Slavica počastila za svoj 57. rođendan. Iako susjedi nisu bili ni malo sretni zbog radova koji su trajali i tijekom turističke sezone i koji su im, kako tvrde, tjerali turiste, Slavica je s novim susjedima ipak izgladila stvari.

Radovi samo što nisu gotovi, a oko svoje nove vile, jedna od najbogatijih Hrvatica, dala je podići i zidine koje će čuvati njezinu privatnost dok se bude odmarala u svojoj vili.

'Nisam se dugo čuo sa Slavicom, ali znam da je ona tu kuću kupila jer je dugo željela nekretninu u Hrvatskoj. Htjela je imati kuću oko Dubrovnika, da nije baš u gradu, kako bi izbjegla gužvu', rekao je  Slavičin prijatelj Zlatko Mateša, a prenosi 24.sata.

Prema riječima građevinara, za takvu vilu Slavica je morala izdvojiti oko četiri milijuna kuna, a samo za kamen za zidine koji je okružuju, navodno je dala više od 400 tisuća kuna. U to nisu uračunati radovi. S obzirom na to da su Slavica i bivši suprug ostali u dobrim odnosima, ono ga je 2016. godine odvela na gradilište kako bi mu pokazala kako teku radovi.

S obzirom na to da je Slavica najčešće birala upravo Dubrovnik i njegove luksuzne hotele za svoj odmor, sada više u njima neće morati boraviti jer se radovi na vili brzinski privode kraju. Ostaje još odabrati namještaj i bogatašica će sa svojim prijateljima moći uživati u luksuzu i potpunoj privatnosti.
Prije nekoliko godina u Dubrovniku je boravila sa svojom prijateljicom, vojvotkinjom od Yorka Sarah Ferguson koja je tada izjavila kako Slavica radi na promociji Hrvatske više od samog ministra turizma.