Kazališni i televizijski glumac Slavko Sobin danas slavi 34. rođendan. Protekla godina za mladog glumca bila je dinamična i izazovna. Neko vrijeme povukao se s društvenih mreža, otputovao u 'bijeli svijet', a trenutno ga publika može gledati u seriji 'Na granici'. Povodom rođendana odlučili smo ga zamoliti da s čitateljima Story.hr-a podijeli nekoliko crtica koje su obilježile njegovu prošlu godinu i otkrije koje lekcije ga je život tokom godina naučio.

Na pitanje kakva mu je bila prethodna godina samouvjereno odgovara: 'Priznajem da mi je 33. godina bila odlična iako sam prije nje prošao lošije razdoblje zbog kojeg sam se povukao u sebe', izjavio je te dodao kako iza svakog teškog razdoblja vjeruje da dolazi nešto bolje.

'Nakon razdoblja u kojem sam se borio s različitim osobnim izazovima godina je krenula na bolje, posebno kad sam se u potpunosti posvetio radu na sebi i glumačkoj karijeri. Proputovao sam svijet, surađivao s odličnim ljudima, okušao se u nekim novim ulogama i sad sam još sretniji i zadovoljniji sobom nego što sam bio prije', rekao je te objasnio kako se raduje svim izazovima koji ga očekuju u skorije vrijeme.

Slavko ističe da se s godinama uvjerio kako je 'sve u glavi' i pozitivnim mislima: 'Naučio sam da je bitan unutarnji mir, da osoba radi ono što voli', te dodaje da što je čovjek stariji to se bolje osjeća u vlastitoj koži zbog svih dosadašnjih postignuća.

Za kraj, s čitateljima je podijelio najvažniju lekciju koju pokušava svakodnevno primijenjivati: 'Smatram da je važno da čovjek posloži prioritete i vlastite želje te ambicije. Zadnjih nekoliko mjeseci sam se povukao s društvenih mreža u sebe kako bi naučio nešto o sebi što nisam znao, da pomaknem vlastite granice. Ponekad je potrebna izolacija od ljudi kako bi spoznali svoje pravo lice', zaključuje Slavko.