Domaći glumac Slavko Sobin na svom Instagram profilu s obožavateljima je podijelio uspomenu sa snimanja serije 'Zauvijek susjedi'. Riječ je o epizodi snimanoj 2007. godine, u kojoj Slavko glumi lik koji tu večer uživa u alkoholnom piću, dok u pozadini glasno svira folk glazba. 'Bome lijep sam komad puta prošao', našalio se Slavko ispod objave.

Na drugom videu koji je objavio, njegov lik iz spomenute serije ispija pivo pa si ga, u trenutku kada ga 'pjesma pogađa', izlijeva nasred glave. 'Ne sramim se ničega. Ili?', dodao je glumac. Nesvakidašnje izdanje i podsjetnik na trenutke od prije 12 godina oduševili su glumčeve mnogobrojne pratitelje koji svakodnevno putem Instagrama prate dogodovštine u životu omiljenog im domaćeg glumca. 

Podsjećamo, od tada, 34-godišnji glumac je prešao dug put i razvio impresivnu karijeru, tijekom koje je imao priliku glumiti  u brojnim domaćim serijama, ali i u hollywoodskoj obradi kultnog filma 'Leptir' te nekoliko epizoda serije 'Igra prijestolja', koja se snimala u Dubrovniku. Također, Slavko je posebnu pažnju privukao svojim sudjelovanjem u posljednjoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', gdje je pokazao zavidan plesni talent i u konačnici, s partnericom Gabrielom Pilić odnio titulu ovogodišnjeg pobjednika.