Story radio
Početna Celebrity 4415 prikaza 12. srpnja 2019.

Slavko Sobin: 'Ne sramim se ničega'

Instagram (Screenshot).

S obožavateljima podijelio uspomenu

Domaći glumac Slavko Sobin na svom Instagram profilu s obožavateljima je podijelio uspomenu sa snimanja serije 'Zauvijek susjedi'. Riječ je o epizodi snimanoj 2007. godine, u kojoj Slavko glumi lik koji tu večer uživa u alkoholnom piću, dok u pozadini glasno svira folk glazba. 'Bome lijep sam komad puta prošao', našalio se Slavko ispod objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Na drugom videu koji je objavio, njegov lik iz spomenute serije ispija pivo pa si ga, u trenutku kada ga 'pjesma pogađa', izlijeva nasred glave. 'Ne sramim se ničega. Ili?', dodao je glumac. Nesvakidašnje izdanje i podsjetnik na trenutke od prije 12 godina oduševili su glumčeve mnogobrojne pratitelje koji svakodnevno putem Instagrama prate dogodovštine u životu omiljenog im domaćeg glumca. 

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Podsjećamo, od tada, 34-godišnji glumac je prešao dug put i razvio impresivnu karijeru, tijekom koje je imao priliku glumiti  u brojnim domaćim serijama, ali i u hollywoodskoj obradi kultnog filma 'Leptir' te nekoliko epizoda serije 'Igra prijestolja', koja se snimala u Dubrovniku. Također, Slavko je posebnu pažnju privukao svojim sudjelovanjem u posljednjoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', gdje je pokazao zavidan plesni talent i u konačnici, s partnericom Gabrielom Pilić odnio titulu ovogodišnjeg pobjednika. 


 

Komentari