Story radio
Početna Celebrity 2442 prikaza 26. veljače 2019.

Slavko Sobin otkrio što misli o Ramiju Maleku

Instagram (Screenshot).

Ispričao je samo za Story.hr

Slavko Sobin, 34-godišnji hrvatski glumac prije dvije godine je, skupa s kolegama Goranom Navojcem i Lukom Perošom, postao je poznat široj svjetskoj javnosti ulogom u holivudskom remakeu kultnog filma 'Papillon' iz 1974. s Dustinom Hoffmanom i Steveom Mcqueenom. Nije tada ni slutio da će Rami Malek, koji je glumio jednu od glavnih uloga u 'Papillonu', ove godine dobiti Oscara za najbolju mušku ulogu u filmu 'Bohemian Rhapsody'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rami Malek🤴🏻 (@rami._.malek) on

No Ramijev zlatni kipić ponukao je Slavka da se pohvali i na svom Instagram profilu danas objavi sliku na kojoj se nalazi u društvu oskarovca Ramija. 'Skromno' se i našalio u komentaru:

'E Slavko što ti je to? Ma ništa, samo fotografija s oskarovcem Ramijem Malekom. Nešto kad smo snimali skupa jedan mali film 'Papillon' pa izašli van. Ništa posebno.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Tim povodom upitali smo ga misli li da je Rami s pravom dobio najveću glumačku nagradu na svijetu za ulogu Freddia Mercurya, ili je zlatni kipić trebao otići nekom drugom u ruke. 

'Iskreno, Bohemian Rhapsody mi nije bio favorit za Oscara. Ali Ramijeva izvedba u filmu bila je genijalna', kazao je samo za Story.hr glumac, koji ovih dana dovršava snimanje druge sezone serije 'Senki nad Balkanom' i glumi u predstavi 'Who the fuck is Biba', koja je imala premijeru 14. veljače u Ludoj kući. 

Komentari