Story radio
Početna Celebrity 1653 prikaza 29. svibnja 2019.

Slavko Sobin 'ruši' se od umora

Instagram (Screenshot).

Naporni ritam uzeo je danak

Glumac Slavko Sobin oduševljava nas odličnim plesom iz emisije u emisiju showa 'Ples sa zvijezdama', što ga je dovelo i u polufinalnu emisiju, u kojoj će se natjecati protiv Viktorije Đonlić Rađa i Ivana Šarića te njihovih plesnih partnera. U posljednoj emisiji ovaj 34-godišnji glumac otplesao je izvrsnu, vatrenu salsu s Gabrielom Pilić i Helenom Janjušević, međutim, naporni ritam vježbanja uzeo je svoj danak. Na Instagram storyu 'Plesa sa zvijezdama' osvanula je objava koju je snimila njegova plesna partnerica Gabriela. Slavko se doslovce 'srušio' od umora i zaspao na podu dvorane u kojoj vježbaju. Nakon par minuta, Gabriela ga je probudila, a glumac se sneno i zbunjeno nasmiješio. 

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

Slavko, koji je glumio u hollywoodskoj obradi kultnog filma 'Leptir' i nekoliko epizoda serije 'Igra prijestolja', koja se snimala u Dubrovniku, objavio je na svom Instagramu i fotografiju sa svojim protivnicima u 'Plesu sa zvijezdama', suprugom košarkaške legende Dinom Rađa i komičarem Ivanom Šarićem, na kojoj se vidi kako se privatno dobro slažu i zabavljaju. 

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

Za kraj je s pratiteljima na društvenim mrežama podijelio uspomenu iz mlađih dana. Na Instagram storyu objavio je svoju fotografiju iz srednje škole, u vrijeme kad je bio bolestan, a nije još imao ni bradu. U posjetu mu je tada stigla Splićanka Doris Živalj, umjetnica koja izrađuje figurice anđela zvane 'myAngel', od kojih neke imaju i lica slavnih osoba, poput Boba Marleya ili Amy Winehouse. 

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

 

Komentari