Story radio
Početna Celebrity 3095 prikaza 27. ožujka 2019.

Slavko Sobin šokirao gledatelje

privatni album.

Izazvao je tugu

Glumac Slavko Sobin, koji je maestralno utjelovio lik Žungula u HRT-ovoj seriji 'Crno-bijeli svijet', zaprepastio je gledati na društvenim mrežama kad je napisao da se oprašta od serije. 'Opraštamo se, nije do nas', napisao je, e reakcije na njegovom profilu su brojne.

Jedna od najemotivnijih bila je od Splićanke koja je napisala: 'Jučer je na HRT-u 1 emitirana zadnja epizoda' Crno-bijelog svijeta '. Ne znam tko je u mom domu bio tužniji, suprug, djeca ili ja. Zaista smo počeli veseliti ponedjeljku navečer i sve svoje obveze usklađivati ​​sa terminom naše omiljene serije'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Nastavila je kako je: 'Zanimljivo bilo gledati naše dječake s kojim uzbuđenjem i veseljem gledaju 'Crno-bijeli svijet', iako nisu odrastali u 80-ima kao moj suprug i ja. Prepoznavali su i melodiju i stihove pjesama koje se pojavljuju u seriji kao nenametljivi lajtmotivi i koje im je mama, nadahnuta svojim djetinjstvom, pjevušila na uho kao uspavanku dok su bili bebe. Ono što je najljepše u svemu je bila činjenica da u moru uvoznih plagijata koji vrijeđaju ljudsku inteligenciju, pa čak i naših izvornih projekata koji se serviraju za doručak, ručak i večeru na komercijalnim televizijama, naša državna televizija ima jak adut u vidu serije koja nas na suptilan način vraća u ona dobra, dobra stara vremena', zaključila je rastužena splitska majka. 

'Sve što valja kod nas ne potraje ... Daleko naša najbolja serija ... Ljudi, vrijeme je da zatrpamo HRT-ove mailove! Serija koja je toliko kvalitetna i dobro napravljena da nemam riječi. Hoćemo Žungula!', još su neki od komentara na Instagramu splitskog glumca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Humoristična TV serija, redatelja i scenaristica Gorana Kulenovića vrlo brzo nakon početka prikazivanja stekla je brojne obožavatelje, koji su se voljeli prisjećati uspomena na 80-te godine 20. stoljeća, vrijeme u kojemu su rođena neka od najvećih glazbenih imena i strujanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Slavko Šobin u ulozi Žungula je bio Žungul sam, esencija Dalmatinca na studiju u Zagrebu, neodoljivog šarmera s načinom života kakvog se mnogi  mnogi pedesetogodišnjaci s nostalgijom sjećaju. Razočarani Slavko Sobin pozvao je gledatelje da o razlozima prekida snimanja pitaju HRT, jer očito ni njemu nije jasno: 'Večeras se opraštamo od CBS, nije do nas, mi bi snimali zauvijek. Za objašnjenja i pitanja zašto ne, slobodno pišite na komunikacije@hrt.hr jer na kraju krajeva od vaše love se radi program. A ja bi samo zahvalio svima što ste nas pratili, volili i dali nam vjetar u leđa. Ogromni zagrljaj šaljem mojoj CBS obitelji, a pri tom ne mislim samo na ekipu nego stvarno i na sve vas. Mama, prestani plakat.', napisao je glumac. 

 

Komentari