Poznati glumac, miljenik ženskog dijela publike i veliki ljubitelj pasa, Slavko Sobin, ovih je dana itekako zauzet poslom. Ipak, pronašao je vremena kako bi dao odgovor na pitanja koja su nas zanimala. Nakon ljeta, baš kao i sve nas, Slavka su dočekale brojne obveze, ali one koje ga silno vesele. 'Konkretno, zadnja premijera ja bila u travnju s predstavom 'Političar' koju od tad intenzivno igram i sad se veselim izvedbi u mom rodnom Splitu 3.11. Evo ovu nedjelju je premijera predstave 'OtpisaNE' u koprodukciji Kazališta Moruzgva i POU Velika Gorica. Režiser je Nikola Zavišić, a imam čast igrati rame uz rame sa Ksenijom Marinković, Ecijom Ojdanić i Ernom Rudnički. Tekst je napisao Renato Baretić i na duhovit način se bavi izbjegličkom situacijom. Igram Sirijca Hassana kojem tri žene pokušavaju pomoći. Bavimo se ozbiljnom tematikom ali na vrlo zabavan način, smijehom se nekad najozbiljnije teme najbrže i najlakše dobace do publike', rekao je Slavko.

Biti glumac, između ostalog, znači i biti emotivan. To što ste na daskama koje život znače 'doma', ne znači da nema pozitivne treme i uzbuđenja. 'Uvijek je tu trema pred novim kolegama, malo manjka samopouzdanja, ali i ogromna strast prema poslu koji obožavam i izuzetna zahvalnost za svaku novu ulogu koju dobijem', otkrio je Slavko.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Slavko je, osim kao odličan glumac, poznat i kao veliki ljubitelj životinja, posebno pasa. Od svoje se ljubimice Bube, gotovo nikada ne odvaja, a ljubav između njega i četveronožnog prijatelja vidljiva je i na brojnim fotografijama koje Slavko objavljuje na društvenim mrežama. Ipak, postoje prilike kada se mora na kratko rastati od Bube. 'Uglavnom ide sa mnom, i u kazalište i na setove. U situacijama kad me baš nema, ili je odvedem u Split roditeljima ili kod predivne tete čuvalice u Zagrebu. Ali 90 posto vremena je uz mene. Nekako su na to svi već navikli pa joj daju da dođe gdje drugi psi ne smiju', rekao je Slavko za svoju najbolju prijateljicu.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Osim Bube, glumac obožava putovanja pa koristi svaku priliku da posjeti neke udaljene destinacije, tako već u planu ima novu avanturu. 'Imali smo dva intenzivna mjeseca proba i čeka nas puno igranja i gostovanja tako da se krajem mjeseca častim bijegom u Berlin i Madrid'. A kada ne putuje slobodno vrijeme ispunjava stvarima koje ga vesele. 'Slobodno vrijeme uglavnom provodim s Bubom u prirodi, na treningu i uz dobru knjigu. Odnedavno sam uveo meditaciju u svoj život tako da sad dosta vremena provodim i u tome'. Nismo mogli odoljeti, a da zgodnog glumca ne upitamo i o ljubavnom životu. Za one koji se pitaju kako ga osvojiti, glumac je bio vrlo konkretan, zaljubljen nije, a brz put do njegovog srca ne postoji.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Autor: A.G/D.P. Foto: Instagram, Pixsell