Hrvatski reprezentativac, Vedran Ćorluka koji je nedavno ostvario povijesni uspjeh na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, danas ima još jedan veliki povod za slavlje. Na romantičnoj svadbenoj ceremoniji koja se održala u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, Vedran je izmijenio vječne zavjete sa svojom odabranicom, pjevačicom Frankom Batelić.

Mladenka se do crkve dovezla u Lancijinom odltimeru, a prilikom ulaska u crkvu, do oltara ju je pratio kanon u D-duru što je bila njezina velika želja. Ispred crkve, vjenčanje Franke i Vedrana pozdravio je velik broj okupljenih obožavatelja i mještana koji su po završetku svečane ceremonije uzbuđeno zapljeskali sretnim mladencima, dok su ih njihovi uzvanici zasuli bijelim laticama. 


Za kuma, Vedran je odabrao svog brata Hrvoja, dok je Franka izabrala svoju blisku prijateljicu iz srednje škole, Stefani. U bračnu luku uplovila je noseći raskošnu vjenčanicu s dugačkim prozirnim veom, ukrašenu čipkom, a iza ponoći će se presvući u haljinu koju potpisuje njezin omiljeni modni dvojac eNVy room. Vedran je za najvažniji dan u njihovim životima odabrao klasično tamno plavo odijelo u kojem je izgledao markantno. Svečanoj ceremoniji nazočilo je više od 200 uzvanika, bliskih prijatelja i obitelji, a dio ove idilične ljubavne priče bile su brojne osobe iz svijeta slavnih i domaće estrade. 


Proslava vjenčanja održava se u luksuznom ambijentu Stancije Meneghetti. Rustikalno imanje u njezinoj rodnoj Istri s modernim elementima koje odišu elegancijom postalo je poprište ovog čarobnog događaja. Na imanju se nalaze i restoran, vinarija, bazeni, deset hotelskih soba i 15 rezidencija s vlastitom terasom i dvorištem. Cijelo imanje na kojem se vila nalazi prostire se na 120 000 kvadratnih metara, a okruženo je maslinicima i vinogradima.

Dok će mladenci i gosti svoja nepca njegovati vrhunskim istarskim specijalitetima, na svadbi će ih do kasnih jutarnjih sati zaraznim taktovima i bezvremenskim pjesmama uveseljavati i zabavljati, domaći glazbenik moćnoga glasa, Tony Cetinski koji inače rijetko nastupa na vjenčanjima, ali je zbog mladenke čiji je uzor od malena, pristao napraviti iznimku. 


Franka je još prije samog vjenčanja objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj ispred dvorišta vile Meneghetti, u bijelom kombinezonu s potpisom eNVy rooma zrači pozitivom i veseljem uočio svog najvažnijeg dana.

Prisjetimo se, par se upoznao 2012. na Zrću kada su im se sreli pogledi i već mjesec i pol nakon, Ćorluka je dao naslutiti da je njihova veza ozbiljna odlaskom u Rabac kod Frankine obitelji. Iako su postojale sumnje da će njihova ljubav potrajati jer je Vedran otišao u Moskvu igrati za Lokomotiv, Franka je otišla s njim, a na neko vrijeme je napustila i pjevačku karijeru, te se gotovo u potpunosti maknula iz javnog života.