U domu domaćeg košarkaša, NBA zvijezde podrijetlom iz Čitluka, Ivice Zubca, danas se naveliko slavi. Naime, mladi košarkaš je nedavno, nakon više od tri godine veze, na čarobnim Bahamima zaprosio pet godina stariju djevojku Kristinu Prišč, a sada ima još jedan razlog za slavlje. 

'Thoru moj, želim ti od srca da uvijek budeš nasmijan, jak i ponosan na sebe! Puno zdravlja,vrhunskog osjećaja za šut i manje moga kvocanja! A za ostalo ćemo lako! Marvelov junače neka ti je najsretniji tvoj dan! Lijepo je rasti s tobom! Volimo te najviše na svijetu. 
Tvoja zaručnica i djeca (Asi i Sia)', napisala je zaručnica mladog košarkaša na svom Instagram profilu povodom proslave 22. rođendana NBA zvijezde. Oduševljeni Ivica na fotografiji pozira u društvu četveronožnog ljubimca i slavljeničke torte. 

Podsjećamo, Kristina je nedavno samo za Story otkrila detalje romantične prosidbe na Bahamima. 'Bilo je pravo iznenađenje, na najljepšem mjestu na svijetu, uz moju najdražu pjesmu, baklje, ruže i more. Zaista ne znam može li bolje?! Mislim da svaka žena koja voli romantiku sanja o ovakvoj prosidbi. Ivica je po prirodi jako smirena osoba i na njemu se nervoza gotovo nikada ne primijeti, pa mu je i ovaj put to pošlo za rukom', ispričala je Kristina.