Pjevačica Lepa Brena i bivši tenisač Boba Živojinović danas ne skidaju osmijehe s lica. Naime, njihov najmlađi sin Viktor Živojinović danas slavi 21. rođendan. Kako javlja Blic, pjevačica mu je zajedno s čitavom obitelji priredila iznenađenje, a rođendan su proslavili u intimnoj obiteljskoj atmosferi.

Viktor inače za prijatelje priprema veliki tulum, ali je danas čitav dan želio provesti s obitelji. 'Sretan rođendan ljubavi moja', napisala je majka sinu na Instagram čestitki. 

U isto vrijeme Brena je objavila i simpatičnu staru obiteljsku fotografiju iz svoje arhive.

Brenin sin Viktor Živojinović oduvijek se borio s viškom kilograma. Prije dvije godine odlučio je stati na kraj prejedanju i uspio je smršaviti preko 40 kilograma. 'Nema stajanja, nema predaje', napisao je u to vrijeme uz svoju fotografiju na Instagramu. 

Podsjećamo, u obitelji Lepe Brene u posljednje vrijeme jako je veselo. Nedavno je došao na svijet maleni Aleksandar, sin Breninog posinka Filipa Živojinovića i pjevačice Aleksandre Prijović. 'Definitivno nam je promijenio život svojim rođenjem', rekla je ponosna baka Brena tada za Story. hr.