Glumica Gwyneth Paltrow na Instragram profilu objavila je rijetku fotografiju svoje kćeri Apple povodom njezinog 14. rođendana, a nevjerojatnu sličnost majke i djevojčice nemoguće je ne primijetiti. 'Sretan ti rođendan moja draga djevojčice! Zbog tebe mi je svaki dan poput božićnog jutra. Ti si najsimpatičniji, najvrckastija i najljepša mlada žena (iznutra i izvana). Imaš nevjerojatan način razmišljanja i pišeš prekrasne pjesme. Hvala ti što se još uvijek družiš sa mnom iako si navršila 14 godina', napisala ja emotivna Gwyneth uz fotografiju.

Osim ove fotografije, Gwyneth se prisjetila i vremena kada je njezina kći još bila u trbuhu te je objavila fotografiju na kojoj trudna pozira bez odjeće. 'Prije 14 godina početkom jutra koje mi je promijenilo život', napisala je.

Glumice je kći Apple dobila u braku s pjevačem Chrisom Martinom, a osim nje bivši supružnici imaju i 11-godišnjeg sina Mosesa. Gwyneth i pjevač nakon 'svjesnog razdvajanja', ostali su u prijateljskim odnosima, a jednom je prilikom čak izjavila kako joj je Chris 'poput brata'.