Kanadska pjevačica, 51-godišnja Celin Dion, ne može sakriti da sve brže mršavi pa mnogi brinu i za njezino psihičko zdravlje. Od nekad snažne, energične i vedre žene, pretvorila se u ispijenu i ekscentričnu verziju jedne od najboljih pjevačica svih vremena. Međutim, to i ne mora čuditi s obzirom da je u dvije godine izgubila najprije supruga, a potom i starijeg brata. Obojica su izgubili bitke s karcinomima. Posebno ju je dotukla smrt, 74-godišnjeg supruga Renéa Angélila, s kojim je bila u braku od 1994. godine, a koji je preminuo 2016. Iza njega su ostala trojica sinova, René-Charles, Eddy i Nelson. 

Nakon smrti supruga, Celin je počela donositi neobične odluke, a jedna od njih je potpuna promjena stila odjevanja, koji joj, prema mišljenju mnogih, nikako ne pristaje. Druga šokantna promjena koja je zabrinula javnost jest drastičan gubitak kilograma. Mnogi su se zapitali zbog čega je pjevačica toliko smršavila, podsjećajući kako je izgledala prije desetak godina. 

No, ona na sve priče odgovara: 'Sa mnom je sve u redu. Točno, smršavila sam nekoliko kilograma, ali sam itekako zdrava'.