Popularna glumica Blake Livley izbrisala je sve fotografije sa Instagram profila. Lijepa Blake često je objavljivala razne fotografije i na taj način svojim obožavateljima davala priliku za zavire u njezin život. Upravo zato nikome nije jasno što ju je navelo da se povuče s ove društvene mreže na kojoj ima više od 20 milijuna pratitelja. Zanimljivo je i to da profil prati 27 ljudi, a svih 27 zove se Emily Nelson. Osim toga, u opisu profila stoji samo jedna rečenica: 'Što se dogodilo s Emily?'.

Kako to obično biva, fanovi su počeli smišljati razne teorije zavjere, a pojavila su se i nagađanja kako je profil glumice hakiran. Neki čak vjeruju da se glumica razišla od supruga Ryana Reynoldsa, pa ne želi da je ikakve fotografije podsjećaju na njihov zajednički život.

Ipak, na sreću svih njezinih obožavatelja, ovaj je neobičan potez najvjerojatnije dio promocije njezina novog filma 'A Simple Favor', u kojem nastupa uz bok s kolegicom Annom Kendrick. Naime, Blakein lik u filmu zove se Emily, a u knjizi po kojoj je film napravljen piše kako se Emily preziva Nelson. Film bi se u američkim kinima trebao početi prikazivati u studenom ove godine, a do tada će se Blake, nadaju se fanovi, ponovno oglasiti na društvenim mrežama.