Nekada najslađe blizanke, Mary-Kate i Ashley Olsen, koje su slavu stekle ulogom Michelle Tanner u seriji 'Puna kuća' neugodno su iznenadile svoje fanove. Naime, na veliku žalost obožavatelja, obje sestre, a osobito Mary-Kate, sve češće svojim izgledom zabrinjavaju javnost. Tako su se pojavile na Met Gali u njujorški muzej Metropolitan nakon što dugo nisu bile zajedno u javnosti i ponovo šokirale. Iako su modni kritičari hvalili njihov izgled, njihovi su obožavatelji zamijetili nešto sasvim drugo. Naime, blizanke uopće više ne nalikuj jedna na drugu.

'Izgleda ispijeno i puno starije od Ashley' komentirali su obožavatelji na društvenim mrežama. Sestre Olsen nekad je bilo teško razlikovati, iako su dvojajčane blizanke, no sada ne postoji problem s time. Još se od 2014. godine nagađa kako je Mary-Kate bila na plastičnim operacijama, ali one su joj, umjesto ljepote i mladolikog izgleda, donijele neprepoznatljivo lice.

Nakon što su se u 20-ima uspjele poprilično uspješno sakriti od javnosti, 31-godišnja Mary-Kate u međuvremenu se udala za 17 godina starijeg Oliviera Sarkozyja, s kojim se donedavno nikad nije pojavila u javnosti. Par se od 2015. godine kada su se vjenčali, svim silama trudi da ih ne ulove znatiželjni fotoreporteri. Ashley je u vezi s javnosti nepoznatim muškarcem nakon što je nedavno prekinula s biznismenom Richardom Sachsom.