Iako se šuškalo da su se zaručili, pjevač Zayn Malik i manekenka Gigi Hadid navodno su prekinuli. Kako je izvor blizak paru rekao za britanski The Sun, par se odlučio razići nakon što su im pretrpani rasporedi dodatno otežali vezu. 'Oni više nisu par, ali su i dalje bliski te su jedno drugome podrška. Udaljili su se jer su već dugo zajedno', rekao je izvor i dodao da oboje imaju toliko posla da nemaju vremena za svoju vezu. Da bi situacija bila gora, izgleda da su se ostvarila crna nagađanja koja su obožavatelji popularnog pjevača imali početkom ove godine. 

Naime, Zayn si je na prsima dao napraviti zanimljivu tetovažu - oči Victorijina anđelice Gigi. Čim je pjevač na društvenim mrežama pokazao tetovažu, zabrinuti fanovi odmah su se oglasili strahujući kako će požaliti svoju odluku jer se već našao u sličnoj situaciji. Naime, kada je bio u vezi s Perrie Edwards, istetovirao si je njezin lik na podlakticu, ali je tetovažu nakon prekida dao prekriti.

Nedugo nakon što je vijest o njihovom prekidu preplavila internet, Zayn je na Instagramu objavio fotografiju uz koju je napisao: 'Kada ti život da limune, ulovi ih kako te ne bi pogodili u lice'. U komentarima su se oglasili brojni obožavatelji izražavajući nevjericu zbog njegovog i Giginog prekida, no on se nije oglasio na tu temu.

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Podsjetimo, Zayn i Gigi u vezi su od studenog 2015. godine, a prošle je godine Zayin izjavio kako voli svoju djevojku te je napomenuo da su sasvim običan par koji uživa u međusobnom društvu. 'Radimo sasvim normalne stvari, kuhamo, gledamo televiziju i smijemo se', rekao je tada zaljubljeni pjevač ni ne sluteći kako bi njihovoj vezi mogao doći kraj.