Kako prenosi srpski Kurir, 25-godišnja Teodora Kunić, kći najpoznatije loto djevojke bivše države, Suzane Mančić , razvela se od 20 godina starijeg supruga, bogatog Amerikanca za kojeg se u tajnosti udala u ožujku prošle godine. Sve češće nesuglasice, ali i velika razlika u godinama, učinili su svoje. Srpski mediji također prenose da je nasljednica 61-godišnje Suzane Mančić, svoju odluku donijela još prije tri mjeseca nakon učestalih svađa u braku. 

'Suzani je bilo teško nakon što je čula da se njezina kći razvodi, ali nije se protivila takvoj odluci. Ona je znala da taj brak neće dugo trajati jer je čovjek 20 godina stariji od Teodore. Suzanina kći će najvjerojatnije ostati u Americi. Nema se namjeru vraćati u Srbiju', izjavio je bliski prijatelj Suzane Mančić za srpski Kurir. 

Podsjetimo, Teodora Kunić prije deset mjeseci udala se za dvadeset godina starijeg muškarca. Iznenadio ju je prosidbom u Beču, a vjenčanje se održalo u tajnosti u Las Vegasu. Koliko je sve bilo tajno govori i činjenica kako za vjenčanje nije znala niti njena majka. Saznala je tek nakon što je njezina starija kći rekla 'sudbonosno da'. Mlada Kunićka već godinama izbjegava medije koji su ju često prozivali Suzaninom nasljednicom, a svojedobno je srbijansku adresu zamijenila onom američkom, a ako je suditi po pisanjima medija, u Srbiju se neće skoro vratiti.