Story radio
Početna Celebrity 19141 prikaza 18. prosinca 2018.

Slovenka iz Gospodina Savršenog o svemu iza kamera

RTL.

Još uvijek vjeruje u ljubav

Atraktivna Slovenka Klavdija Kolar, bivša natjecateljica reality showa Gospodin Savršeni prepoznatljiva je po svom osebujnom stilu i seksipilnim fotografijama na društvenim mrežama. 

Iako je vrlo brzo ispala iz showa, Klavdija, koja je do pete godine živjela u Čakovcu, svakako je ostala zapamćena pa smo iz prve ruke odlučili saznati kako sve izgleda iza kamera, zašto se prijavila za show, te smatra li da je cijeli show namješten. Nije tugovala jer nije dobila ružu koja bi joj osigurana ostanak do kraja showa, ali je svakako uživala u cijelom iskustvu koje je doživjela. ' Na ovaj reality show me prijavila prijateljica iz čiste šale jer se ponekad kaže "u šali pa upali ". Bez obzira na to što nisam došla do kraja showa, sudjelovanje u 'Gospodinu Savršenom' bih mogla opisati kao predivno iskustvo, organizacija je bila vrlo profesionalna i bila sam jako zadovoljna što mi se pružila takva prilika, sve pohvale za RTL i cijeli show' ispričala je Klavdija za Story.hr. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Mjesta za negativnosti zbog ispadanja u Klavdijinom životu nema, dapače, iskoristila je sudjelovanje u showu za obogaćivanje života još jednim novim iskustvom, a sada nastavlja dalje sa životom. ' Nije bilo mjesta negativnom emocijama jer nisam ništa očekivala i bila sam sretna što sam bogatija za jedno novo iskustvo. Trenutno planiram malo više putovati, koliko mi to moje obaveze dozvole' otkrila je. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Da se ljubav može zaista pronaći preko ovakvih emisija atraktivna Slovenka duboko vjeruje, iako nema u planu prijaviti se za novi reality show: 'Smatram da za pravu ljubav nije važno ni mjesto ni vrijeme, a smatram i da show nije namješten.' Ona svoju ljubav nije uspjela pronaći u Gospodinu Savršenom jer ističe kako Goran nije njen tip muškarca, 'ali smatram da je vrlo drag, simpatičan i pristojan muškarac.' 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Kada su u pitanju kvalitete koje najviše cijeni kod muškarca Slovenka ističe kako joj je najbitnije da je muškarac džentlmen: 'Svaki muškarac mora biti džentlmen, a koliko vidim u showu 'Gospodin Savršeni' primjećujem da je Goran pažljiv i džentlmen pa sam sigurna kako će usrećiti svoju odabranicu te im želim svu sreću u budućnosti.'
 

Komentari