Glumac Bradley Cooper i ruska manekenka Irina Shayk, prema pisanju svjetskih medija već mjesecima imaju problema u vezi, a sada je magazin People službeno potvrdio da se par odlučio razići. Glumac star 44 godine i njegova 11 godina mlađa partnerica odlučili su se rastati na prijateljski način te je sada pred njima proces dogovora oko skrbništva nad kćerkicom Leom De Siene, koju su dobili u ožujku 2017. godine, rekao je izvor blizak paru za spomenuti magazin.

Još jučer se po medijima počelo pisati kako se Irina odlučila iseliti iz zajedničkog doma u losanđeleskoj četvrti Pacific Palisades, jer su se glumac i manekenka 'počeli polako hladiti jedno od drugog'. 'Stvari ne funkcioniraju već nekoliko mjeseci, pa je Irina odlučila kako bi najbolje bilo da se preseli', rekao je izvor i dodao kako 33-godišnjakinja smatra da ih više gotovo ništa ne drži zajedno. Navodno je jedina poveznica koja ih je posljednje vrijeme držala u komunikaciji bila njihova dvogodišnja kći. 

Zanimljivo je kako se njihova veza počela raspadati vrlo kratko nakon što su ojačale glasine započete nakon ceremonije dodjele nagrade Oscar, gdje su Bradley i kolegica iz filma 'Zvijezda je rođena', Lady Gaga, pri izvedbi pjesme 'Shallow' naočigled izmjenjivali nježnosti. 'Ulje na vatru' je zasigurno dolila i vijest kako je pjevačica samo nekoliko dana ranije razvrgnula zaruke s agentom Christianom Carinom.

Podsjetimo, Irina i 44-godišnji Bradley u vezi su od 2015. godine, a 2017. postali su roditelji djevojčice Lee De Seine. Oboje su prije bili u dugogodišnjim vezama, Irina s nogometašem Cristianom Ronaldom, a Bradley s glumicom Renee Zelweger, modelom Suki Waterhouse, te u kratkotrajnom braku s glumicom Jennifer Esposito.