Reality zvijezda, 38-godišnja Kim Kardashian i suprug, 41-godišnji reper Kanye West, prije tjedan dana su dobili svoje četvrto dijete, a iako su društvenim mrežama kružile razne teorije o imenu najnovijeg člana obitelji, Kim se tek sada oglasila na svom Instagram profilu i otkrila kako se najmlađi član obitelji zove Psalm West. 

Zvijezda reality emisije 'U korak s Kardashianima' objavila je fotografiju dječaka s porukom kako su ona i suprug 'blagoslovljeni s dolaskom malenog na svijet upravo na Majčin dana' te kako sada 'imaju sve što im je potrebno'. Oduševljeni obožavatelji u komentarima su zasuli reality zvijezdu čestitkama povodom rođenja malenog, a mnogi su prokomentirali i kako je slavni par ovim odabirom imena nadmašio sva prethodna koja su izabrali za svoju ostalu djecu. 

Podsjećamo, slavni par već ima petogodišnju kći North, trogodišnjeg sina Sainta i jednogodišnju Chicago. Iako je North i Sainta rodila Kim, zbog komplikacija u drugoj trudnoći, par se odlučio da malenu Chicago baš kao i tek rođenog Psalma na svijet donesu surogat majke.