Jučer je u medijima odjeknula vijest o samoubojstvu 25-godišnje Marije Ćurčić, srpske voditeljice i manekenke. Brojni prijatelji, kolege i poznanici shrvani su tužnim svršetkom života mlade djevojke, a medije donose nove detalje slučaja.

Tako Blic piše da se Marija osamostalila, odnosno iselila iz roditeljskog doma i preselila u unajmljeni stan kad je krenula njena karijera modela. Njezini roditelji, odnosno majka, poznata novinarka Anne Marie i otac, glazbenik Đorđe Ćurčić, dva dana nisu uspjeli stupiti u kontakt sa svojom kćerkom. Odlučili su doći do njezinog stana, no kako nisu mogli ući, pozvali su policiju koja je razvalila ulazna vrata. Piše se i kako susjedi imaju samo riječi hvale za Mariju te navode da s njom nikada nisu imali problema.

Srpski mediji pišu kako je Marija prije smrti otputovala u Rumunjsku gdje je radila kao model. Nije ostavila oproštajno pismo, a njeni roditelji su u šoku jer nije bilo ni znakova da pomišlja na samoubojstvo, a isto su potvrdili i njeni prijatelji. Dapače, prije četiri dana na svojem je Instagram profilu pod opis fotografije s Ronaldinhom, napisala kako ostvaruje dječačke snove.