Domaća kazališna, filmska i televizijska glumica, 48-godišnja Barbara Vicković, koju trenutno gledamo u seriji 'Na granici' Nove TV, na svom Facebook profilu je objavila fotografiju kojom je rastužila mnoge. Naime, preminuo je njezin kućni ljubimac, papagaj Kiki. 'Zbogom dragi Kiki. RIP', napisala je tužno glumica. 

S obzirom na to da kućni ljubimci gotovo svima postanu poput člana obitelji s kojim provode godine, nije nimalo čudno da je ovaj događaj potresao Barbaru. Brojni prijatelji glumici su dali podršku davši joj do znanja koliko im je žao te joj pružili potporu u ovom teškom trenutku. 

Inače, Barbari su sigurno u ovom teškom periodu velika potpora sinovi Frano i Matija za koje i sama ističe da su joj najveći izvor sreće. 'Da, obožavam svoju djecu, oni su prekrasni dečki. Počašćena sam što sam drugo dijete rodila u četrdesetima. Matija je prekrasno dijete i odličan je u školi. S druge strane, živahan je i voli se igrati. Ma, mogu s njim i na kraj svijeta', istaknula je nedavno za Story.