Story radio
Početna Celebrity 21776 prikaza 11. svibnja 2019.

Snaha ne želi da Lepa Brena čuva unuka

Screenshot Instagram.

Sve su već organizirali

Posinak folk pjevačice Lepe Brene, 33-godišnji Filip Živojinović i supruga, 23-godišnja pjevačica Aleksandra Prijović, prije dva su mjeseca postali roditelji malenog Aleksandra. Iako žele svoju privatnost što više sačuvati, novopečeni roditelji ne skrivaju koliko vole biti uz svog sinčića te se Aleksandra trudi svaki slobodan trenutak provesti s malenim. I dok pjevačica uživa u majčinstvu, cijela obitelj je uz nju i trudi joj se pomoći u svakom trenutku, a to uključuje i Lepu Brenu. Tako je prije nekoliko dana Glossy pisao kako je Aleksandra izjavila da su Filip i ona odlučili kako će oni najviše vremena provoditi s malenim. No, kako sada Kurir piše, Aleksandra najviše čuva dadilja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Živojinović ✨ (@aleksandrazivojinoviccc) on

Spomenuti portal ističe kako se Brenina snaha vraća u poslovne obaveze te se sve više posvećuje karijeri, snimanjima emisija, putovanjima i nastupima u široj regiji, a njezinog dvomjesečnog naseljenika zbog njenog odsustva čuva profesionalna dadilja. Naime, dadilja je već duže vrijeme svakodnevno u domu obitelji Živojinović i beba se naviknula na nju pa za pjevačicu nema prepreke da nastavi tamo gdje je stala prije nekoliko mjeseci s karijerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Živojinović ✨ (@aleksandrazivojinoviccc) on

Podsjećamo, maleni nasljednik je na svijet stigao u privatnoj klinici u Beogradu 6. ožujka ove godine, a pjevačica je upravo zbog trudnoće odlučila pauzirati glazbenu karijeru. Međutim, nedavno se pojavila prvi se put u medijima kada je najavila svoj povratak na scenu. 

Komentari