Snježani Mehun ovih dana malo tko ne bi pozavidio. Poduzetnica trenutno uživa u suncu na dubrovačkim plažama, a iako ljeto još nije službeno stiglo, Snježana se odvažila skinuti u kupaći kostim i otvoriti sezonu kupanja. 'Ima zaista puno ljudi, grad je krcat turistima i kupačima, a more je vrlo toplo. Tu je počelo pravo ljeto!' rekla je za Story.hr 47-godišnjakinja koja nije mogla odoljeti da svoj prvi dodir s ljetom podijeli na Instagramu.

Tako je za oko mnogima zapela Snježanina zavidna figura za koju i ona sama priznaje kako je rezultat napornog rada. 'Borim se svaki dan za to. Puno vježbam i pazim na prehranu, a u svemu mi pomaže moj trener Neven Ivić. On mi je složio i poseban plan obroka i namirnice koje valja jesti kao i one koje bih trebala izbjegavati. Zadovoljna sam, ali uvijek može bolje. Borba je to', priznala je Snježana. 

Iako se čini kako se u Dubrovnik uputila samo zbog odmora i zabave, poduzetnica je ipak spojila ugodno s korisnim. 'Uživam u odmoru, ali to nije jedini razlog mog boravka ovdje. Tu sam zapravo došla zbog predstavljanja svog brenda Dutchess na prekrasnom Stradunu, a uz mene je svoj rad predstavio i Ivica Skoko te druga veća imena s domaće scene. Zadovoljna sam ishodom, a i odlično smo se zabavili', prepričava poduzetnica koja se sve više usmjerila na stvaranje ženske odjeće. 

Što se tiče planova za ljeto, Snježana je sigurna u jedno: 'Sigurno ću se još koji put doći u Dubrovnik. Tu je toliko prekrasno da bih se najradije preselila trajno', priznala je kroz smijeh te dodala kako će, osim Dubrovnika, posjetiti još neke gradove na hrvatskoj obali. 

Foto: Instagram