Za Snježanu Mehun protekla životna godina bila je jedna od najljepših. Osim što je doživjela veliki uspjeh svog modnog brenda Dutchess Womenswear, odjenula predsjednicu, ljetovala na lokacijama koje oduzimaju dah i prošla mnogo lijepih trenutaka za pamćenje, dizajnerica i PR agentica njezin je kraj obilježila putovanjem u Australiju gdje danas slavi 48. rođendan.

Početak nove životne godine pozdravila je izazovnom fotografijom s plaže Cottesloe, gdje je pozirala u jednodjelnom crvenom kupaćem kostimu upotpunjenom motivom zlatne krune, a blagdansko raspoloženje okupano suncem dodala je jelenjim rogovima koje je nosila na glavi. 'Sretan mi rođendan! Počinjemo sa slavljem, pozdrav svima 'odozdo', napisala je Snježana na Instagramu uz fotografiju, a pratitelji su joj poželjeli mnogo lijepih i iskrenih želja povodom rođendana.

Također, dizajnerica je primila i brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi su istaknuli kako izgleda odlično za svoje godine. Koja je njezina tajna formula i dalje ne znamo, no nesumnjivo je kako ima učinka.