Domaća dizajnerica Snježana Mehun i u 48. godini mami uzdahe svojom vitkom figurom i mladolikim licem, pa se na društvenim mrežama nerijetko hvali atraktivnim selfijima. Isto je učinila i svojom posljednjom objavom kada je podijelila fotografiju koja je nastala netom nakon buđenja. Snježana tako pozira raščupane kose i bez imalo šminke, a u opisu fotografije priznala je kako se prepala vlastitog odraza u zrcalu.

'Petak je i ja umirem. Ne mogu više. Samo želim plažu, sunce i fini koktel. Eto tako ja izgledam ujutro, prepala se same sebe u ogledalu', napisala je. Iako je prema samoj sebi bila prilično stroga, njezini su obožavatelji bili oduševljeni ovim prirodnim izdanjem te su joj kazali kako bez šminke izgleda 'kao bomba'.

Inače, Snježanin mladolik izgled i zavidna figura, kako je sama priznala, rezultat su napornog rada. 'Borim se svaki dan za to. Puno vježbam i pazim na prehranu, a u svemu mi pomaže moj trener Neven Ivić. On mi je složio i poseban plan obroka i namirnice koje valja jesti kao i one koje bih trebala izbjegavati. Zadovoljna sam, ali uvijek može bolje. Borba je to', otkrila je Snježana.