47-godišnja Snježana Mehun već je nekoliko puta dokazala da ima besprijekornu figuru, no svojom je posljednjom objavom na društvenim mrežama pokazala više nego ikad dosad, pa se pokrenula i rasprava o tome nosi li uopće kupaći kostim.

'U škrapama! Moj sin kaže uvijek imaš samo dvije vrste komentara! Pozitivne i negativne, trećih nema jer svi smo više manje podložni internet bullyingu Keyboard warriorsa, ljudi te vole ili te ne vole! Oni koji te vole vidjet će divnu plažu, bistro more, savršen ljetni dan, a ovi drugi će uvećavati fotku i analizirati... badić! Na kraju dana sve vam ovisi iz kojeg kuta gledate i o kom svjetlu ovisite! Pozdrav iz Podvelebitskog kanala', napisala je poduzetnica uz fotografiju i dokazala da je bila u pravu jer se doista pokrenula rasprava oko njezinog kupaćeg kostima.

'Čuj, ne znam tko vidi plažu, tko badić! Ali ja ne vidim badić. Imaš li ga ili ti je boja kože stopljena s kupaćim?', napisao je voditelj Dorijan Elezović i odmah dobio odgovor.

'Uvećaj malo, osim divnog voljenog kamena, škrape ljubljene, se vidi i badić na trake boje kože', poručila mu je Snježana.

'Ja vidim savršenu guzu. Tko kako želi', 'Ja ne vidim plažu, vidim sjajnu stražnjicu', komentirali su njezini brojni oduševljeni obožavatelji, a mnogi od njih su priznali kako doista i jesu uvećavali fotografiju.