Glumica Sofia Vergara, osim svojim simpatičnim naglaskom, svijet je osvojila i nesvakidašnjom ljepotom. Zvijezda serije 'Moderna obitelj' od svojih je roditelja nasljedila najbolje i najljepše gene, no ona nije jedina koja je 'blagoslovljena' time. Naime, glumica je na Instagramu objavila fotografiju sa sestrom Veronicom Vergarom, a zbog njezine ljepote Sofia je na trenutak pala u drugi plan.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Među brojnim komplimentima upućenim lijepim sestrama, jedan je obožavatelj pitao: 'Jesu li svi u tvojoj obitelji toliko zgodni?', a mnogi su ga podržali i isticali koliko su lijepe obje sestre. Veronica je, za razliku od Sofije, slabo medijski eksponirana, a njezini profili na društvenim mrežama su zaključani. Također, ljepotica se bavi pjevanjem, no nije toliko poznata, a medijski prostor najčešće joj ustupaju zbog sestre.

Sofia i Veronica imaju još jednu sestru, Sandru Vergaru. O njoj se zna nešto više nego o Veronici s obzirom na to da se i sama okušala u glumi, baš poput Sofije. Također, trenutno radi kao voditeljica emisije 'La Banda Del Chino' koja se emitira na America Television pa njezina popularnost raste iz dana u dan. Također, tri ljepotice imaju i dva brata - Rafaela i Julia.