Story radio
Početna Celebrity 9710 prikaza 11. srpnja 2019.

ŠOK Maja Šuput se zaprepastila kad je dobila račun

Instagram.

Ručala je sa suprugom u restoranu

Nakon vjenčanja pjevačica Maja Šuput sa svojim novopečenim suprugom Nenadom Tatarinovim uživala je na odmoru na Ibizi pa se vratila i odradila turu poslovnih obaveza. Sad su ponovno uzeli predah i već nekoliko dana na Korčuli guštaju u suncu, moru i dobroj hrani, čime se 39-godišnja 'kraljica svadbi' hvali na društvenim mrežama. Međutim, u tamošnjem restoranu dogodilo im se nešto što ih je zaprepastilo i Maja je to morala podijeliti na Instagramu sa svojim obožavateljima.

 | Author: Instagram Instagram.

Nakon što je zatražila račun za ručak koji su objedovali, umjesto računa dobila je poruku koja je glasila: 'Majo!!! Sve je u redu! Uživajte u Korčuli. I dijelite sve pola pola do kraja života, he he '. Iznenađena i oduševljena pjevačica pohvalila je gestu vlasnika restorana i uz fotografiju poruke napisala: Ono kad tražiš račun i dobiješ poruku da je sve u redu'.

Podsjetimo, pjevačica se 11. svibnja ove godine poduzetniku Nenadu Tatarinovu zaklela na vječnu ljubav i to na romantičnoj lokaciji u Istri, točnije u stanciji Meneghetti u Balama. Koliko nisu štedjeli na najposebnijem danu, govori i činjenica kako su cvijeće i ambijent svakog gosta ostavili bez daha, a mladenci su pripreme za vjenčanje snimali i dronom. Nije nedostajalo ni vatrometa, a romantičan prvi ples Maja i Nenad otplesali su pored luksuznog bazena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Komentari