Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle i njen suprug, 34-godišnji princ Harry, trenutno su na službenom posjetu u Maroku. Iako biti dio kraljevske obitelji znači poštovati brojne protokole, ali i zadržati dozu ozbiljnosti, šaljivi princ Harry je i dalje ostao vjeran sebi te se tako ovaj put našalio na račun svog nerođenog djeteta i upitao Meghan je li dijete njegovo. 

Naime, BBC je zabilježio trenutak kada su Meghan i Harry posjetili srednju školu u gradu Asni tijekom čijeg posjeta su sjedili za stolom s učiteljima škole, koji su iskoristili priliku i čestitali sretnom paru na prinovi koju očekuju. 'Čestitam vam na trudnoći', rekla je jedna od učiteljica na čemu se Meghan zahvalila. Princ Harry je potom u šoku rekao: 'Čekaj, trudna si?', okrenuvši se Meghan. 'Iznenađenje', odgovorila mu je kroz smijeh, a njen suprug je i dalje nastavio šalu u svom tonu. 'Je li moje?', na što se vojvotkinja još više počela smijati.

Podsjećamo, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u listopadu su službeno objavili da očekuju svoje prvo dijete dok su bili na kraljevskoj turneji u Australiji. Iako se prema kraljevskom protokolu ne smije otkriti spol djeteta javnosti, bivša glumica je navodno svojim prijateljicama na baby showeru otkrila kako će roditi dječaka. Također je slučajno otkrila da će njihovo prvo dijete doći na svijet krajem travnja ili početkom svibnja.