Filmsku priču o ljubavi princa Harryju i Meghan Markle, koja je prošle godine ugledala svjetlo dana, danas je iskomentirao Thomas Markle, otac prekrasne vojvotkinje Meghan. Tvrdi kako je duboko razočaran filmom 'Harry i Meghan: Postati dio kraljevske obitelji'. Za TMZ je otkrio da razlog njegova nezadovoljstva leži u načinu kako je u filmu prikazan njegov odnos s kćeri, a sam film prozvao 'glupom fikcijom'.  

Podsjetimo, navodno otac vojvotkinje nije prisustvovao velikom događaju zbog srčanih problema, iako mnogi mediji nagađaju sasvim kako bi razlozi mogli ipak biti malo drugačiji.

U filmu koji kronološki prikazuje ljubavnu vezu princa Harryja i Meghan, glavne uloge utjelovili su Charlie Field kao princ Harry te Tiffany Smith kao Meghan Markle. Osim što neobično nalikuju kraljevskom paru, svoje uloge su odglumili toliko uvjerljivo da pružaju dojam kao da se radi o pravom paru. Za ulogu vojvotkinje Meghan, Tiffany je pokušala što više 'skinuti' njene pokrete i mimiku, kako bi je što vjerodostojnije odglumila. U trenutku kada je obukla prelijepu vjenčanicu, učinilo joj se da uistinu liči na majku tek rođenog princa Archiea. 'Nije to bila njena originalna vjenčanica, ali kada sam je obukla i stavila tijaru, svi su zašutjeli. I sama sam ostala zaprepaštena kada sam se pogledala u ogledalo', ispričala je svojevremeno glumica.