Britanska glumica, 36-godišnja Esme Bianco, koju gledatelji najbolje poznaju po ulozi Ros u popularnoj seriji 'Igra prijestolja', objavila je vrlo tužnu fotografiju na svome Instagram profilu. Na fotografiji su njena leđa puna ožiljaka za koje  je kriv njezin bivši dečko. Ispod fotografije objavila je tužnu ispovijest o svome životu.

'Ovo su moja leđa. Ozljede koje vidite su stvarne. Bičevanje i rane nanesene su mi u ime 'umjetnosti'. Ovu sam fotografiju gledala s ponosom jer sam mislila da je to znak velike odanosti mom zlostavljaču. Sada ju gledam s užasom. Unatoč mnogim godinama koje su prošle od ovog događaja moje se noćne more i simptomi PTSP-a i dalje pogoršavaju. Ja sam preživjela obiteljsko nasilje', napisala je popularna glumica. 

U idućem postu, Esme je objavila fotografiju lijekova koje uzima kako bi liječila psihičke simptome nasilja te uz fotografiju napisala: 'Nisam dobro jer moram uzimati više lijekova dnevno za liječenje PTSP-a i anksioznosti koji proizlaze iz života punog nasilja, koji sam napustila prije nekoliko godina. Smatram se izuzetno sretnom što si mogu priuštiti dobru medicinsku njegu i terapiju. Mnogi koji prežive ovakvo nasilje nisu toliko sretni'.